Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 300 g di acqua
- 40 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro morbido
- 130 g di zucchero + q.b.
- 2 uova (circa 60 g l'una)
- 1 pizzico di sale
- 130 g di uvetta sultanina
- Rum q.b. per coprire l'uvetta
- 25 g di pinoli
- olio di semi di arachide q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 397 kJ / 95 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Karbonhidrat
- 9.5 g
- Yağ
- 5.8 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frittelle di mele e arancia
1h 5 min
Strudel di mele
1h 35 min
Frittelle di carnevale
2h 35min
Panettone
6h 30min
Bigoli con ragù di anatra
2h
Pinza
50min
Frittelle all’uvetta
30min
Gubana
3h 45min
Pinza triestina
6h
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7 Std.
Frittelle di ricotta e zafferano (Arrobiolus sarde)
1h 15 min
Torta russa di Verona
2h