Cihazlar ve Aksesuarlar
Bubur Lambuk Terengganu
Hazırlık 5 dk
Toplam 50 dk
6 portions
Malzemeler
-
fish (sardine or mackerel)550 g
-
water1750 g
-
shallots80 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger20 g
-
black pepper powder2 tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
-
kerisik (toasted coconut paste)½ tbsp
-
budu (anchovy fish sauce) (isteğe bağlı)1 tbsp
-
rice rinsed150 g
-
coconut milk160 g
-
wild betel leaves (daun kadok)20 g
-
wild ferns (pucuk paku)20 g
-
cekur leaves20 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
453.7 mg
Protein
21.4 g
Kalori
1044.7 kJ /
249.7 kcal
Yağ
5.6 g
Lif
0.8 g
Doymuş Yağ
4.5 g
Karbonhidrat
25.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
We can Work Magic out of Simple Things
37 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Kek Batik Indulgence
24sa 45 dk
Cheesekut
24sa 10 dk
Char Kway Teow
25 dk
Mee Soto
1sa 10 dk
Laksam (Kelantan Flat Rice Noodles in Fish Gravy)
2sa 25 dk
Sambal Kangkung
10 dk
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4sa 40 dk
Ayam Masak Lemak Cili Api
20 dk
Mee Goreng Mamak
20 dk
Ayam Masak Kicap
40 dk
Chocolate Batik Cookies
45 dk
Sambal Tumis
1sa 10 dk