Cihazlar ve Aksesuarlar
Bubur Lambuk Terengganu
Hazırlık 5 dk
Toplam 50 dk
6 portions
Malzemeler
-
fish (sardine or mackerel)550 g
-
water1750 g
-
shallots80 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger20 g
-
black pepper powder2 tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
-
kerisik (toasted coconut paste)½ tbsp
-
budu (anchovy fish sauce) (isteğe bağlı)1 tbsp
-
rice rinsed150 g
-
coconut milk160 g
-
wild betel leaves (daun kadok)20 g
-
wild ferns (pucuk paku)20 g
-
cekur leaves20 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
453.7 mg
Protein
21.4 g
Kalori
1044.7 kJ /
249.7 kcal
Yağ
5.6 g
Lif
0.8 g
Doymuş Yağ
4.5 g
Karbonhidrat
25.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
We can Work Magic out of Simple Things
37 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sambal Tumis
1sa 10 dk
Gluten-Free Vegan Lentil Wraps
Değerlendirme yok
Roselle Jelly
35 dk
Daging Merah
35 dk
Laksam (Kelantan Flat Rice Noodles in Fish Gravy)
2sa 25 dk
Chicken Satay with Peanut Sauce
4sa 30 dk
Ayam Balado
45 dk
Kek Tapak Kuda (Horseshoe Cake)
1sa
Ayam Masak Kicap
40 dk
Biskut Arab (Arab Shortbread Cookies)
30 dk
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 dk
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 dk