Bubur Lambuk Terengganu

5.0 2 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 50 dk
6 portions

Malzemeler

  • fish (sardine or mackerel)
    550 g
  • water
    1750 g
  • shallots
    80 g
  • garlic cloves
    4
  • fresh ginger
    20 g
  • black pepper powder
    2 tsp
  • salt adjust to taste
    1 tsp
  • kerisik (toasted coconut paste)
    ½ tbsp
  • budu (anchovy fish sauce) (isteğe bağlı)
    1 tbsp
  • rice rinsed
    150 g
  • coconut milk
    160 g
  • wild betel leaves (daun kadok)
    20 g
  • wild ferns (pucuk paku)
    20 g
  • cekur leaves
    20 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 453.7 mg
Protein 21.4 g
Kalori 1044.7 kJ / 249.7 kcal
Yağ 5.6 g
Lif 0.8 g
Doymuş Yağ 4.5 g
Karbonhidrat 25.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...