Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pineapple jam
- 1500 g pineapple (approx. 2 pineapples), peeled, core removed, cut in cubes (2 cm)
- 150 g sugar
- 1 cinnamon stick
- 2 cloves
- 2 pandan leaves, tied into knot
Tart pastry
- 250 g butter, cold, cut in cubes (1 cm)
- 15 g caster sugar
- 375 g all-purpose flour
- 10 g cornflour (starch)
- 10 g custard powder
- 1 tbsp condensed milk (see tips)
- 2 tbsp cold water
- 1 egg, lightly beaten
Royal icing
- 200 g white sugar
- 1 egg white
- 1 tsp cornflour (starch)
- ¼ tsp lemon juice
- 1 - 2 drops green food colouring
- sugar flower
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 287 kJ / 69 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 22 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4 Std. 20 Min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15p
Laksam (Kelantan Flat Rice Noodles in Fish Gravy)
2 Std. 25 Min
Pineapple tarts
1h 30min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1h
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15p
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 Std. 45 Min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2h 40min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min