Caldero del Mar Menor

4.7 6 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
4 raciones

Malzemeler

  • 7 ñoras (sin pedúnculo ni semillas)
  • 6 - 8 dientes de ajo
  • 150 g de aceite de oliva
  • 150 g de tomate triturado
  • 500 g de morralla (pescado de roca), en trozos
  • 1300 g de agua
  • 300 g de arroz bomba
  • 1 - 2 cucharaditas de sal (y algo más para la dorada)
  • 1 dorada o lecha, mújol o magre, de aprox. 600 g (limpia y sin cabeza)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Sodyum 1523.5 mg
Protein 191.5 g
Kalori 7901 kJ / 1888 kcal
Yağ 85.6 g
Lif 6.1 g
Doymuş Yağ 13.8 g
Karbonhidrat 61.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...