Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Reissalat
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1400 g Wasser
- 1 TL Salz
- 400 g Wildreismischung
-
300
g Erbsen, frisch
veya 300 g Erbsen, TK - 5 Frühlingszwiebeln, in Ringen
- 60 g Oliven, schwarz, entsteint, in Scheiben
- 800 g Fleischtomaten, enthäutet, entkernt, gewürfelt
Paprikadressing
- 160 g eingelegte Paprika (geröstet), abgetropft
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 15 g Zitronensaft
- 1 TL Senf
- 1 TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1049 kJ / 250 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bunter Tortellinisalat
40min
Ratatouille-Salat
1h
Mexikanischer Kartoffelsalat
2h
Tomaten-Kartoffel-Salat
1h 20min
Bohnen-Tomaten-Salat
30min
Nudel-Gemüse-Salat mit Aiolisauce
30min
Erbsen-Nudel-Salat
2h 15 min.
Paprika-Salat
20min
Mexikanischer Salat mit Avocado-Dressing
2h 15 min.
Risoni-Salat mit Feta und Oliven
1 Std. 40 Min
Nudelsalat mediterran
1 Std. 40 Min
Griechischer Bauernsalat
20min