Cihazlar ve Aksesuarlar
油面筋塞肉
Hazırlık 15 dk
Toplam 55 dk
4 人份
Malzemeler
-
猪肉肉糜250 克
-
盐1 小撮
-
料酒15 克
-
生抽25 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
葱 切葱花1 支
-
油面筋10 颗
-
水500 克
-
老抽15 克
-
白砂糖10 克
-
蚝油10 克
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
577.8 mg
Protein
12.9 g
Kalori
882.9 kJ /
211 kcal
Yağ
14.6 g
Lif
0.2 g
Doymuş Yağ
5.2 g
Karbonhidrat
5.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
自制
48 Tarif
Çin
Çin