Cihazlar ve Aksesuarlar
臭豆腐肉饼蒸蛋
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
3 人份
Malzemeler
-
猪肉肉糜150 克
-
盐¼ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
料酒5 克
-
水550 克
-
臭豆腐 切块,倒去卤水180 克
-
蛋1 颗
-
葱 切末2 支
-
辣椒油1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
422.8 mg
Protein
15 g
Kalori
1673.7 kJ /
400 kcal
Yağ
34.8 g
Lif
0.2 g
Doymuş Yağ
2 g
Karbonhidrat
6.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
妈妈的家常菜
12 Tarif
Çin
Çin