Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 15 g de sel
- 2 c. à café de curcuma en poudre
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 1 bouquet de menthe fraîche
- 1 bouquet de persil plat frais
- 20 g d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1053 kJ / 269 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 45.8 g
- Yağ
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Harira (soupe marocaine au poulet)
55 min
Harira
7hod.
Manaïches au zaatar
2 godz.
Pain marocain
2h 45min
Pain pide (pain turc)
2 godz.
Focaccia à la crème de fromage
Değerlendirme yok
Pain libanais épicé
3h 30min
Beurre beldi au zaatar
10 min
Fatayer au fromage et menthe
2 godz.
Pains au beurre d'herbes
1 godz.
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 godz. 15 min
Pain indien (naan)
1h 50min