Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 15 g de sel
- 2 c. à café de curcuma en poudre
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 1 bouquet de menthe fraîche
- 1 bouquet de persil plat frais
- 20 g d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1053 kJ / 269 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 45.8 g
- Yağ
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pains turcs
2 godz. 15 min
Harira
7h
Pain pide (pain turc)
2 Std.
Crêpes berbères au miel
1 Std. 20 Min
Fatayers aux épinards
2h 5min
Pain marocain
2h 45min
Pain libanais épicé
3h 30min
Pains au beurre d'herbes
1h
Soupe harira
40min
Pain indien (naan)
1h 50min
Harira (soupe marocaine au poulet)
55 Min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 godz. 15 min