Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 60 g de beurre doux
- 50 g d'huile de colza
- 200 g d'amandes effilées
- 125 g d'amandes en poudre
- 100 g de sucre en poudre
- 5 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 340 g de miel d'acacia
- 2 c. à soupe de cannelle en poudre
- 20 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 801 kJ / 191 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Karbonhidrat
- 25.6 g
- Yağ
- 9.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cornes de gazelle
1u.
Samoussa pomme de terre coriandre
45min
Pain marocain
2h 45min
Fatayers aux épinards
2 godz. 5 min
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4 Std. 40 Min
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2h
Cornes de gazelle à la rose
45min
Briouats
35min
Fatayer au fromage et menthe
2h
Baklava doré
25h 25min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 godz. 15 min
Harira (soupe marocaine au poulet)
55min