Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 sachet de levure boulangère sèche (9 g)
- 1000 g d'eau
- 400 g de semoule de blé dur
- 100 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- huile d'olive, pour la poêle
- miel liquide
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 614 kJ / 145 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe à la coriandre
50 min
Pain marocain
2 Std. 45 Min
Pizza lahmacun à la turque
1h
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4 Std. 40 Min
Pain marocain
3h 40min
Cornes de gazelle à la rose
45min
Menu à petit prix - Gözleme, crêpes farcies aux herbes
1h 50min
Soupe harira
40min
Crêpes mille trous
1 Std. 10 Min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15min
Harira
7 Std.
Harira (soupe marocaine au poulet)
55 Min