Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 sachet de levure boulangère sèche (9 g)
- 1000 g d'eau
- 400 g de semoule de blé dur
- 100 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- huile d'olive, pour la poêle
- miel liquide
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 614 kJ / 145 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Harira (soupe marocaine au poulet)
55 min
Harira
7ωρ.
Pain marocain
2h 45min
Cornes de gazelle à la rose
45 min
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1 godz. 30 min
Fatayers aux épinards
2u. 5min
Cornes de gazelle
1h
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4 godz. 40 min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15min
Soupe harira
40 min
Soupe à la coriandre
50 min
Crêpes mille trous
1 godz. 10 min