Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 60 g d'eau de rose
La pâte d'amande
- 250 g d'amandes émondées
- 170 g de sucre glace
- 50 g d'eau de rose
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 474.5 kJ / 113.5 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Karbonhidrat
- 10.8 g
- Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cornes de gazelle
1h
Pain marocain
2 Std. 45 Min
Cornes de gazelle, vanille et fleur d'oranger
1h 15min
Crêpes berbères au miel
1 godz. 20 min
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4 Std. 40 Min
Pastilla au poulet
1 Std. 10 Min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30min
Sfouf
2hod. 55min
Soupe harira
40min
Crêpes mille trous
1 Std. 10 Min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15min
Harira
7 Std.