Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 60 g d'eau de rose
La pâte d'amande
- 250 g d'amandes émondées
- 170 g de sucre glace
- 50 g d'eau de rose
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 474.5 kJ / 113.5 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Karbonhidrat
- 10.8 g
- Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crêpes mille trous
1 Std. 10 Min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15min
Sfenj - donuts marocain
2 Std. 45 Min
Baklavas libanais
1 Std. 5 Min
M'hancha (Escargot aux amandes)
1 Std. 25 Min
Cornes de gazelle
1 Std.
Crêpes berbères au miel
1 Std. 20 Min
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2 Std.
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4h 40min
Ghoribas marocains
35 Min
Cornes de gazelle, vanille et fleur d'oranger
1h 15min
Harira
7 Std.