Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce

Değerlendirme yok
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 portions

Malzemeler

Asparagus
  • cooking oil
    20 g
  • green asparagus cleaned, cut in diagonal pieces (3 cm)
    250 g
  • pine nuts
    30 g
Wild garlic cream sauce and assembly
  • fresh wild garlic leaves (buah kulim), coarsely chopped
    20 g
  • onions cut in halves
    100 g
  • cooking oil
    20 g
  • plain flour
    10 g
  • water
    300 g
  • vegetable stock paste
    1 tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • spätzle (see tip)
    500 g
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • red capsicums deseeded
    200 g
  • whipping cream
    200 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 324 mg
Protein 21 g
Kalori 3451 kJ / 825 kcal
Yağ 36 g
Lif 7.3 g
Doymuş Yağ 13 g
Karbonhidrat 106 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...