Fonduta di Parmigiano Reggiano
TM5 TM31 TM6

Fonduta di Parmigiano Reggiano

4.7 (57 değerlendirme)

Malzemeler

  • 200 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 30 mesi)
  • 250 g di latte
  • 30 g di burro
  • 30 g di farina tipo 00
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe + q.b.
  • 1 tuorlo
  • 30 g di panna (min. 30% di grassi)

Besin Değeri
şuna göre 1 porzione
Kalori
1494 kJ / 357 kcal
Protein
20.7 g
Karbonhidrat
9.1 g
Yağ
26.7 g
Lif
0.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler