Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 30 mesi)
- 250 g di latte
- 30 g di burro
- 30 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 1 tuorlo
- 30 g di panna (min. 30% di grassi)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1494 kJ / 357 kcal
- Protein
- 20.7 g
- Karbonhidrat
- 9.1 g
- Yağ
- 26.7 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fonduta
8h 20min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 dk
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 dk
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20min
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35 dk
Fonduta svizzera
20min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 10 Min
Soufflé al Castelmagno
55 dk
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30min
Bicchierini ai peperoni arrostiti
30 dk
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Crema al Parmigiano Reggiano
10min