Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 150 g di acqua, + q.b.
- 300 g di farina tipo 00, + q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva, + q.b. per oliare
- ¼ di cucchiaino di sale
Ripieno e ravioli
- 400 g di foglie di cavolo cappuccio, a pezzi
- 2 cucchiaino di sale
- 350 g di carne trita di maiale
- 530 g di acqua
- 20 g di salsa di soia
-
10
g di vino di riso
veya 10 g di sake - ½ cucchiaino di zucchero
- ½ cucchiaino di pepe
- 1 cucchiaio di olio di sesamo (15 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 318 kJ / 76 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mantou (panini cinesi al Varoma)
3h
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1h 5min
Ravioli 'Shao mai'
2 Std.
Ravioli cinesi
1 Std.
Salsa agrodolce cinese
15 Min
Involtini primavera
1 Std. 15 Min
Baozi di maiale al vapore
2h 10min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1h 35 min
Shao mai di gamberi al vapore
1 Std. 15 Min
Gyoza
1 Std.
Ravioli di gamberi al vapore
1 Std. 15 Min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2 Std.