Spaghetti mit Käse-Erbsen-Sauce

4.0 35 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Cheddar in Stücken (2-3 cm)
    80 g
  • Zwiebeln halbiert
    120 g
  • Knoblauchzehen nach Geschmack
    1 - 2
  • Chiliflocken nach Geschmack
    1 - 3 Prisen
  • Olivenöl
    20 g
  • Speck, gewürfelt
    60 g
  • Wasser
    700 g
  • Gemüsebouillon Paste (siehe Tipp)
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
  • Oregano, getrocknet
    1 TL
  • Salz
    ½ TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen nach Geschmack
    2 - 3 Prisen
  • Spaghetti (siehe Tipp)
    300 g
    300 g Pasta getrocknet, Sorte Fusilli
  • grüne Erbsen, gefroren aufgetaut
    150 g
  • Schmelzkäse
    100 g
  • Petersilie, frisch grob gehackt, zum Garnieren

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 695.3 mg
Protein 24.9 g
Kalori 2563.4 kJ / 612.7 kcal
Yağ 27.5 g
Lif 5 g
Doymuş Yağ 11.7 g
Karbonhidrat 65.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...