
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 brins de persil plat frais feuilles seulement
- 1 carotte coupée en morceaux
- 1 branche céleri branche coupée en morceaux
- 100 g de champignons bruns frais coupée en deux
- 140 g d'oignons coupée en quatre
- 60 g de beurre salé coupée en morceaux
- 510 g filet de poulet, avec ou sans la peau coupé en morceaux (½ in.)
- 60 g de farine tout usage
- 2 pincées de poivre noir moulu
- 795 g d'eau
- 1 c. à soupe de fond de volaille en pâte maison (voir Conseil)
- pain croustillant pour servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 344.2 kcal / 1439.9 kJ
- Protein
- 31.7 g
- Yağ
- 15.8 g
- Karbonhidrat
- 17.8 g
- Lif
- 1.9 g
- Doymuş Yağ
- 8.5 g
- Sodyum
- 208.3 mg