Weihnachts-Lachs mit Kruste und Joghurt-Granatapfel-Dressing

3.7 9 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 Portionen

Malzemeler

Joghurt-Granatapfel-Dressing
  • Joghurt
    100 g
  • Weißweinessig
    25 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Zucker
    5 g
    5 g Honig
  • Granatapfelkerne frisch oder TK, aufgetaut
    100 g
Nuss-Kruste
  • Wild-Gewürz
    5 g
  • Honigkuchen in Stücken
    100 g
  • Macadamianüsse, geröstet, gesalzen
    50 g
  • Butter weich, in Würfeln
    100 g
  • Panko
    20 g
  • Eigelb
    1
Fischfilets und Fertigstellung
  • Lachsfilet, frisch, ohne Haut (siehe Tipp)
    800 g
    800 g Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut, (siehe Tipp)
  • Salz zum Würzen
  • Pfeffer zum Würzen
  • gemischter Blattsalat (isteğe bağlı) zum Servieren
    50 - 100 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 524.3 mg
Protein 45.1 g
Kalori 3513.4 kJ / 839.7 kcal
Yağ 59.5 g
Lif 3.7 g
Doymuş Yağ 21.8 g
Karbonhidrat 30.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...