Gebraden varkensvlees met rijst en paprika

Değerlendirme yok
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
2 portie

Malzemeler

  • extra vergine olijfolie
    20 g
  • varkensschouderlap, ontbeend in stukjes (2-3 cm)
    200 - 250 g
  • witte wijn
    60 g
  • olijfolie
    20 g
  • ui in stukjes (2-3 cm)
    75 g
  • teentje knoflook
    ½ - 1
  • rode paprika in stukjes (2-3 cm)
    40 g
  • groene paprika in stukjes (2-3 cm)
    40 g
  • paprikapoeder
    ½ - 1 volle theelepel
  • vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)
    ½
  • witte kortkorrelige rijst
    150 g
  • water
    200 g
  • zout
    ½ tl

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portie

Sodyum 1442.2 mg
Protein 30.6 g
Kalori 3102 kJ / 741 kcal
Yağ 34.9 g
Lif 1.8 g
Doymuş Yağ 8 g
Karbonhidrat 68.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...