Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino

Değerlendirme yok
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 portie

Malzemeler

  • Scamorza in stukken gesneden (2 cm)
    70 g
    70 g provolone (Italiaanse kaas), in stukken gesneden (2 cm)
  • pecorino in stukken gesneden (2 cm)
    70 g
  • ui gehalveerd
    80 g
  • selder in stukken gesneden
    60 g
  • wortelen in stukken gesneden
    60 g
  • olie
    40 g
  • kleine rode pompoen in stukken gesneden (3 cm)
    270 g
  • water
    1000 g
  • groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
    2
  • kaneel, gemalen
    1 tl
  • witte peper, gemalen
    1 tl
  • lange pasta type Tagliatelle, Spaghetti of Linguine
    300 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portie

Sodyum 415.6 mg
Protein 20.2 g
Kalori 2236.8 kJ / 534.6 kcal
Yağ 20.3 g
Lif 5 g
Doymuş Yağ 7.4 g
Karbonhidrat 68.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...