
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 steaks de surlonge ou faux-filet
- d'huile d'olive pour pulvériser
- 30 g de parmesan coupée en morceaux (3 cm)
- 30 g d'échalotes
- 2 c. à soupe de beurre non salé divisé
- 140 g de champignons bruns frais
- 15 g d'huile d'olive vierge extra
- 155 g de riz spécial risotto (par exemple Carnaroli, Arborio) 14-15 minutes de cuisson
- 30 g vin blanc sec
- 410 g d'eau
-
15
g cube de bouillon (pour 500 ml) viande ou légume
veya ½ c. à thé bombée de bouillon déshydraté viande ou légume - ½ c. à thé de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1274.7 kcal / 5333.4 kJ
- Protein
- 80.6 g
- Yağ
- 72.1 g
- Karbonhidrat
- 68.2 g
- Lif
- 0.9 g
- Doymuş Yağ
- 30.8 g
- Sodyum
- 989.4 mg