Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 795 g gigot d'agneau désossé semi-désossé
- 4 - 5 brins de romarin frais
- 1 ½ c. à thé de sel, divisé
- 1 c. à thé poivre noir moulu, divisé
- 38 g d'eau, divisé
- 795 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme), petits ou coupés en quatre
- 1 gousse d'ail
- 30 g de romarin frais, feuilles seulement
- ½ c. à thé de paprika fumé moulu
- 15 g de miel
- 30 g d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2766.4 kJ / 661.2 kcal
- Protein
- 41.2 g
- Karbonhidrat
- 40.5 g
- Yağ
- 36.8 g
- Doymuş Yağ
- 13.6 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 1011.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cruffins américains
3 Std. 50 Min
Truffes au moka
30min
Moutarde à la poire et au romarin
Değerlendirme yok
Gâteau suisse du 1er août
15h
Champignons en saumure
6h 30 min
Pain tordu à l’armagnac et confit d’ail
3 godz. 15 min
Sauce caramel vanille bourbon
40min
Saucisson au chocolat
6h 15min
Sauce aux figues
25min
Biscuits cannes de Noël
1 Std. 45 Min
Sablés à l’ananas
Değerlendirme yok
Petits sablés à la crème de mangue
1h 15min