Cihazlar ve Aksesuarlar
Elma, Romda Bekletilmiş Üzüm ve Fındıklı Vegan Crumble
Hazırlık 25 dk
Toplam 9sa
6 porsiyon
Malzemeler
-
kuru üzüm30 g
-
rom25 g
Crumble Karışımı
-
fındık50 g
-
100 g ayçiçek margarini, yağlamak için ekstra margarinvegan tereyağı soğuk, parçalara bölünmüş (2-3 cm), yağlamak için ekstra vegan tereyağı100 g
-
şeker80 g
-
un120 g
-
tuz1 tutam
Elmalı Dolgu ve Pişirme
-
elma çekirdeği çıkarılmış, dörde bölünmüş600 g
-
taze sıkılmış limon suyu10 g
-
şeker40 g
-
tarçın, toz1 tk
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
3.8 g
Kalori
1671.9 kJ /
399.6 kcal
Yağ
18.6 g
Lif
4.2 g
Karbonhidrat
54.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Çeşitliliğimizi Kutluyoruz
24 Tarif
Türkiye
Türkiye
MANIFESTO TÜRKİYE
200 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Dattel Köri Dip
1sa 5 dk
Mantar ve Adaçaylı Ravioli
Değerlendirme yok
Portakal Soslu Armutlar
1sa
Biberli Bonfile Küpleri
30 dk
Protein Tozlu Frambuazlı Cheesecake
3sa 30 dk
Rozbif
5sa 30 dk
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
1sa 5 dk
Spagetti Carbonara
40 dk
Elmalı Crumble ve Kajulu Vegan Dondurma
1sa
Karides, Krema ve Sebzeli Penne
50 dk
Temaki Sushi
1sa
Hollandez sos
20 dk