Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 1000 g Marillen
- 1 Packung Gelierzucker 1:1 (à 1000 g)
- 40 g Zitronensaft
-
20
g Marillenschnaps
veya 20 g Rum
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 4685 kJ / 1118 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 268 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35min
Marillenröster
30min
Ribiselschnitten
1h
Ribiselgelee
55min
Hollerkoch
2 Std. 50 Min
Ribiseltorte mit Schneehaube
1h 10min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1h 10min
Marillennektar
2h
Marillenknödel "die Besten"
1h
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min
Marillenkuchen
1h 30min
Zwetschkenröster
1h 30min