Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Rosinen
- 15 g Rum
- 230 g Milch, etwas mehr zum Bestreichen
- 70 g Butter, in Stücken
- 50 g Feinkristallzucker
- 1 Päckchen Vanillezucker (8 g)
- 1 TL Honig
- 25 g frische Germ
- 500 g Weizenmehl, universal, etwas mehr für die Arbeitsfläche und zum Stauben
- 1 Prise Backpulver
- 1 Eidotter
- 1 TL Salz
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 TL Orangenschale, gerieben
- Wasser, zum Besprühen
- 1 Ei
- Hagelzucker, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 6188 kJ / 1479 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 241 g
- Yağ
- 40 g
- Doymuş Yağ
- 22 g
- Lif
- 15 g
- Sodyum
- 1288 mg
Alternatif tarifler
Polsterzipfl
2h 10 min
Wurstknödel
1h 20min
Topfengolatschen
50min
Punschkrapferl
1h 5min
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1h 25min
Mohnnudeln
1h 30min
Burgenländerkipferl
1h 25min
Ribiselschnitten
1h
Osterpinzen
2 godz. 50 min
Salzstangerl
1h 25min
Apfelschlangerl
2h
Wiener Rehrücken
3 godz. 40 min