Dal à la courge

Dal à la courge

4.3 14 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 portions

Malzemeler

  • 150 g d'oignons coupés en quatre
  • 3 gousses d'ail
  • 20 g d'huile d'olive
  • 500 g de courge butternut pelée, épépinée, en dés (1½ cm)
  • 200 g de lentilles, sèches noires, (beluga, cuisson 20 minutes)
  • 30 g de purée d'amande blanche (clair)
  • 20 g de concentré de tomate
  • 2 c. à soupe de curry en poudre (doux)
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 750 g d'eau
  • 4 brins de coriandre, fraîche feuilles
    arrachées et grossièrement hachées

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 16.5 g
Kalori 1503.4 kJ / 359.3 kcal
Yağ 10.7 g
Karbonhidrat 55.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...