
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La ganache chocolat blanc
- 150 g de chocolat blanc en morceaux
- 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
La garniture à la framboise
-
300
g de framboises fraîches
veya 300 g de framboises surgelées - 30 g de sucre en poudre
Le craquelin
- 80 g de beurre à température ambiante, en morceaux
- 70 g de cassonade
- 80 g de farine de blé
La pâte à choux
- 250 g d'eau
- 90 g de beurre en morceaux
- 10 g de sucre en poudre
- ½ c. à café de sel
- 150 g de farine de blé
- 4 œufs
- 250 g de mascarpone
Le dressage
- sucre glace (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 452.8 kcal / 1894.5 kJ
- Protein
- 6.8 g
- Yağ
- 32.2 g
- Karbonhidrat
- 35.6 g
- Lif
- 2.2 g
- Doymuş Yağ
- 19.1 g
- Sodyum
- 219.5 mg