Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 ½ c. à café de sel
- 800 g de gigot d'agneau désossé
- 1 c. à café de poivre noir moulu
- 20 g de romarin frais
- 1100 g d'eau
- 800 g de pommes de terre, petites ou coupées en quatre
- 1 gousse d'ail
- ½ c. à café de paprika
- 10 g de miel
- 30 g d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 994.3 kJ / 237.7 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 38.8 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 601.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50min
Salade de poulpe et de poivrons
2 godz.
Sirop citronnelle/gingembre
1 godz.
Pâtes au thon et à la sauce tomate
30 min
Mijoté d'agneau, pommes de terre, petits pois, carottes et fregola sarda
1 godz. 15 min
Chocolat liégeois
12 godz. 15 min
Poulet mariné aux herbes fraîches et salade printanière
2h 40min
Brandade d'effiloché d'agneau
3 Std. 30 Min
Starmix - B
1 godz.
Bâtonnets de fromage et de graines de potiron
Değerlendirme yok
Saumon à la sriracha et purée d'édamame-petits pois
1 godz. 20 min
Couscous tfaya au poulet
2 godz.