Cihazlar ve Aksesuarlar
香梨炒牛肉
Hazırlık 25 dk
Toplam 50 dk
4 人份
Malzemeler
-
橄榄油40 克
-
蒜头4 瓣
-
牛腩块 切约2厘米块500 克
-
葱60 克
-
酱油膏60 克
-
麻油20 克
-
红糖20 克
-
红辣椒片½ 茶匙
-
干姜粉1 茶匙
-
韩式辣椒酱2 汤匙
-
梨 去皮,切约2厘米块125 克
-
新鲜欧芹 切碎,装饰用适量
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
1213.1 mg
Protein
27.8 g
Kalori
1984 kJ /
474 kcal
Yağ
33.5 g
Lif
2.1 g
Doymuş Yağ
9.5 g
Karbonhidrat
14.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
甜辣滋味
5 Tarif
Çin
Çin