香梨炒牛肉

香梨炒牛肉

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 50 dk
4 人份

Malzemeler

  • 橄榄油
    40 克
  • 蒜头
    4 瓣
  • 牛腩块 切约2厘米块
    500 克
  • 60 克
  • 酱油膏
    60 克
  • 麻油
    20 克
  • 红糖
    20 克
  • 红辣椒片
    ½ 茶匙
  • 干姜粉
    1 茶匙
  • 韩式辣椒酱
    2 汤匙
  • 去皮,切约2厘米块
    125 克
  • 新鲜欧芹 切碎,装饰用
    适量

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 1213.1 mg
Protein 27.8 g
Kalori 1984 kJ / 474 kcal
Yağ 33.5 g
Lif 2.1 g
Doymuş Yağ 9.5 g
Karbonhidrat 14.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...