葱爆牛肉卷

葱爆牛肉卷

4.8 12 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 15 dk
2 人份

Malzemeler

  • 肥牛片
    300 克
  • 沸水 汆烫用
    适量
  • 15 克
  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 京葱 切斜丝
    100 克
  • 生抽
    15 克
  • 1 小撮

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 729.8 mg
Protein 33.3 g
Kalori 1082.5 kJ / 259 kcal
Yağ 11.4 g
Lif 1.2 g
Doymuş Yağ 3 g
Karbonhidrat 6.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...