Cihazlar ve Aksesuarlar
葱爆牛肉卷
Hazırlık 5 dk
Toplam 15 dk
2 人份
Malzemeler
-
肥牛片300 克
-
沸水 汆烫用适量
-
油15 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
京葱 切斜丝100 克
-
生抽15 克
-
盐1 小撮
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
729.8 mg
Protein
33.3 g
Kalori
1082.5 kJ /
259 kcal
Yağ
11.4 g
Lif
1.2 g
Doymuş Yağ
3 g
Karbonhidrat
6.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
家常牛肉料理
8 Tarif
Çin
Çin