Cihazlar ve Aksesuarlar
笋片炒牛小排
Hazırlık 15 dk
Toplam 25 dk
2 人份
Malzemeler
-
油20 克
-
葱 切段2 根
-
姜2 片
-
干辣椒 切段1 根
-
蒜头2 瓣
-
牛小排 切薄片200 克
-
冬笋 切薄片(见要诀)200 克
-
生抽15 克
-
盐1 小撮
-
糖1 - 2 小撮
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
714.2 mg
Protein
24.8 g
Kalori
1143 kJ /
273.5 kcal
Yağ
14.5 g
Lif
1.4 g
Doymuş Yağ
2.7 g
Karbonhidrat
11.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
家常牛肉料理
8 Tarif
Çin
Çin