Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le couscous
- 150 g de graines de couscous moyennes
- sel
- 160 g d'eau tiède
- 20 brins d'aneth frais
- 20 brins de menthe fraîche, effeuillés
- 20 brins de coriandre fraîche
- 20 brins de persil frais
- 30 g de pistaches vertes
- 40 g de roquette
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- poivre moulu
La chermoula
- 1 bouquet de persil frais
- 1 bouquet de coriandre fraîche, effeuillé
- 3 gousses d'ail
- 1 c. à soupe de cumin en poudre
- 1 c. à café de paprika
- 6 c. à soupe d'huile d'olive
- le jus d'un citron jaune
- du sel
- du poivre moulu
- 4 pavés de cabillaud, sans peau (150 g chacun)
- 500 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1870 kJ / 447 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tajine de boulettes de sardines
45 λεπτ.
Amlou (pâte à tartiner aux amandes)
30min
Baba ganoush (purée d’aubergines au tahini)
45 λεπτ.
Tajine de kefta aux œufs
1sa 15 dk
Seffa de cheveux d'ange aux fruits secs
1h 25min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30min
Cachir de poulet aux olives
7h
M'semen (crêpes feuilletées)
2h
Carottes à la marocaine
40min
Harcha (galettes de semoule)
1sa 10 dk
Rfissa au poulet
1sa 20 dk
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1h 25min