Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La farce
- 130 g d'oignon rouge, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 130 g de poivrons rouges, en morceaux
- 250 g de tomates, en quartiers
- 10 feuilles de persil frais
- 10 feuilles de coriandre fraîche
- 250 g de viande de bœuf hachée
- du sel
- 1 c. à café de harissa (isteğe bağlı)
La pâte
- 150 g de semoule de blé dur fine
- 150 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure boulangère sèche
- 150 g d'eau tiède
- huile d'olive, pour le plan de travail
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 1416 kJ / 338 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Couscous tfaya au poulet
2h
Berkoukes
50 dk
Chorba (soupe de légumes aux pâtes et aux pois chiches)
1sa
Cachir de poulet aux olives
7h
M'semen (crêpes feuilletées)
2h
Pains batbout marocains
1sa
Chorba freekeh
1sa
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50 dk
Mercimek (soupe de lentilles corail)
50 dk
Pains de semoule Matlouh
2hod. 10min
Msemen
40min
Krachel (brioches à l’anis)
2h 45min