Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Icing
- 250 g sugar
- 50 g heavy cream, 35% fat
- 180 g white chocolate, for cooking, small pieces or callets
- 50 g unsalted butter, cut in pieces, room temperature
- 100 g mascarpone
Whipped Cream
- 400 g heavy cream, 35% fat, chilled
- 15 g stabilizer for whipping cream
Cake and Decoration
- 250 g unsalted butter, cut into pieces, room temperature, plus extra to grease
- 350 g all-purpose flour, plus extra to dust
- 150 g sugar
- 100 g brown sugar
- 1 ½ tsp vanilla extract, natural
- 6 large eggs
- 200 g whole milk
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp salt
- 500 g mixed fruits, fresh, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2378.1 kJ / 568.4 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 61.5 g
- Yağ
- 33.8 g
- Doymuş Yağ
- 20.4 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 104 mg
Alternatif tarifler
Brazilian Limeade
10min
Argentinian Alfajores
1 Std. 10 Min
Southern Peach Cobbler
1h 15min
Hamantaschen
1 Std. 55 Min
Ratatouille (Confit Byaldi)
2h
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)
17sa 20 dk
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake (Metric)
14 Std. 30 Min
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)
4h 30min
Fruit Galettes (Paul) Metric
1h 25min
Artichokes Romana
50min
Bucatini amatriciana
45min
Gerbeaud Cakes (Metric)
1h 20min