芦笋牛肉

芦笋牛肉

Değerlendirme yok
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
2 人份

Malzemeler

  • 新鲜欧芹
    2 枝
  • 洋葱 一切二
    50 克
  • 黄油
    20 克
  • 橄榄油
    30 克
  • 芦笋 切5-6厘米段
    500 克
  • 橄榄油
    20 克
    20 克 油
  • 蒜头
    1 瓣
    20 克 洋葱
  • 牛肉块,去筋 切3-4厘米长,粗1厘米条,用厨房用纸吸干水分
    300 克
  • 1 - 2 小撮
  • 芝麻 装饰用
    25 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 53.2 mg
Protein 16.5 g
Kalori 984 kJ / 234 kcal
Yağ 17.2 g
Lif 2.9 g
Doymuş Yağ 5.2 g
Karbonhidrat 6.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...