Cihazlar ve Aksesuarlar
蒜泥白肉
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
4 人份
Malzemeler
煮白肉
-
姜 切片10 克
-
葱 打结5 支
-
水1600 克
-
五花肉 一整块500 - 600 克
蒜泥蘸酱
-
蒜头30 克
-
生抽100 克
-
麻油1 茶匙
-
芝麻 熟的1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
21.2 g
Kalori
2309 kJ /
552 kcal
Yağ
48.1 g
Lif
0.3 g
Karbonhidrat
8.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
北食荟萃
63 Tarif
Çin
Çin