Cihazlar ve Aksesuarlar
土豆炖牛肉
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 35 dk
4 人份
Malzemeler
-
油15 克
-
姜10 克
-
京葱 切段50 克
-
八角2 个
-
干辣椒 切段2 支
-
牛腩 切大块(5厘米),汆水沥干500 克
-
水500 克
-
生抽50 克
-
老抽10 克
-
土豆 去皮,切大块(5厘米)300 克
-
新鲜香菜 取叶子,装饰用2 支
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
33.1 g
Kalori
1275 kJ /
304 kcal
Yağ
10.2 g
Lif
2.2 g
Karbonhidrat
20.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
冬日暖食
10 Tarif
Çin
Çin
北食荟萃
63 Tarif
Çin
Çin
聚会
38 Tarif
Çin
Çin