Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g rote Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
-
50
g Portwein
veya 50 g roter Traubensaft - 1 - 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 5 g Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer
- 30 g Zucker
- 1 Ei
- 275 g Blätterteig (aus der Kühltheke)
- 200 g Ziegenkäserolle, in 6 Scheiben (z. B. von Président Sainte Maure Weichkäse-Rolle)
- 6 TL Honig zum Beträufeln (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1910 kJ / 456 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 30 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 630 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schnelle Fenchelquiche
40min
Burrata mit Pfirsich-Bohnen-Salat und Kräuteröl
45min
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
45min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30 Min
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
45min
Falsche Caprese
10 min
Pflaumen-Bulgur mit Honig-Speck
35min
Spinat-Crostini
20min
Apfel-Birnen-Flammkuchen
1 godz. 30 min
Tarte Tatin mit Zwiebeln und Baconjam
1hod.
Schupfnudel-Salat mit Birnen, Bohnen und Speck
45min
Spinat-Feta-Lasagne
1 godz. 15 min