
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g d'eau et un peu plus pour le plat à gratin
- 1700 g de poires pelées, épépinées, coupées en huit (voir conseil)
- 4 - 8 filaments de safran selon les goûts
- 80 - 120 g de sucre selon les goûts
- 120 - 140 g de jus de citron, fraîchement pressé pressé, selon les goûts
- 1 bâton de cannelle coupé en deux
- 2 clous de girofle
-
½
c. à café de thym, séché (isteğe bağlı)
veya ½ c. à café de romarin, sec, haché
- Besin Değeri
- şuna göre 1 bocal
- Kalori
- 349 kcal / 1460.3 kJ
- Protein
- 1.9 g
- Yağ
- 0.5 g
- Karbonhidrat
- 92.6 g
- Lif
- 13.7 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Sodyum
- 8.3 mg