Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g d'eau et un peu plus pour le plat à gratin
- 1700 g de poires, pelées, épépinées, coupées en huit (voir conseil)
- 4 - 8 filaments de safran, selon les goûts
- 80 - 120 g de sucre, selon les goûts
- 120 - 140 g de jus de citron, fraîchement pressé, pressé, selon les goûts
- 1 bâton de cannelle, coupé en deux
- 2 clous de girofle
-
½
c. à café de thym, séché (isteğe bağlı)
veya ½ c. à café de romarin, sec, haché
- Besin Değeri
- şuna göre 1 bocal
- Kalori
- 1460.3 kJ / 349 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 92.6 g
- Yağ
- 0.5 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 13.7 g
- Sodyum
- 8.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cake au chocolat et gingembre confit
1 Std. 30 Min
Tartelettes aux spaghetti de pomme
Değerlendirme yok
Liqueur de mangues
Değerlendirme yok
Œufs colorés en orange
55min
Crème fraîche
12 godz. 5 min
Biscuit roulé aux fraises et au séré
1 Std. 30 Min
Soupe au potiron
35 Min
Glace au babeurre à la framboise et à l'orange
Değerlendirme yok
Pain vaudois à la croix
13h 30min
Tourte de Linz suisse
1 Std. 30 Min
Tresse au beurre à 6 brins
2hod. 35min
Cake imbibé au citron
1 Std. 30 Min