Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g de mélange de fruits frais (par ex. abricots, cerises, baies, rhubarbe, prunes, etc.), dénoyautés, en morceaux
- 500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 1 sachet d'acide citrique
- 1 c. à café d'huile végétale, neutre (huile de tournesol ou de coco), voire Conseil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 bocal
- Kalori
- 3468 kJ / 819 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 194 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 8.3 g
Alternatif tarifler
Pain bis en cocotte
2h 25min
Bouillon de légumes en poudre
5h
Tourte au kirsch de Zoug
4h
Crêtes de coq
24 Std.
Confiture de pruneaux pour les provisions
55 min
Gelée de groseille
50min
Salade de crudités
10 min
Confiture de fraises
1h 5min
Confiture de prunes
45 min
Compote de pommes pour les provisions
30 min
Confiture d'abricot pour les provisions
55 min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min