Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g de mélange de fruits frais (par ex. abricots, cerises, baies, rhubarbe, prunes, etc.), dénoyautés, en morceaux
- 500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 1 sachet d'acide citrique
- 1 c. à café d'huile végétale, neutre (huile de tournesol ou de coco), voire Conseil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 bocal
- Kalori
- 3468 kJ / 819 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 194 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 8.3 g
Alternatif tarifler
Mousse au thon
5 Min
Étoiles à la cannelle
1h 30min
Moutarde de Bénichon
40 λεπτ.
Confiture de pruneaux pour les provisions
55min
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45min
Confiture d'abricot pour les provisions
55min
Milanais
3ωρ.
Bonhomme en pâte
2h 10 min
Sauce bolognaise
3u. 15min
Cake tyrolien automnal
1h 20 phút
Velouté orange-courge
35 Min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min