
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Prépâte avec ébouillantage
- 120 g de farine de pur épeautre complète
- 180 g d'eau chaude
Pâte à pain et finition
- 300 g de farine blanche d'épeautre
- 1 ½ c. à café de sel
- ½ cube de levure boulangère fraîche émiettée
- 200 g d'eau
- un peu de farine blanche d'épeautre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 123.3 kcal / 520.3 kJ
- Protein
- 4.5 g
- Yağ
- 0.8 g
- Karbonhidrat
- 23.1 g