Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Prépâte avec ébouillantage
- 120 g de farine de pur épeautre, complète
- 180 g d'eau chaude
Pâte à pain et finition
- 300 g de farine blanche d'épeautre
- 1 ½ c. à café de sel
- ½ cube de levure boulangère fraîche, émiettée
- 200 g d'eau
- un peu de farine blanche d'épeautre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 520.3 kJ / 123.3 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 23.1 g
- Yağ
- 0.8 g
Alternatif tarifler
Mon pain de campagne maison
4h 40min
Pain d’épeautre aux noisettes
2 Std. 50 Min
Pain rustique
2 Std.
Pain de campagne
2 Std.
Pain complet
4hod.
Pain d'épeautre et de blé
12hod.
Pain de seigle valaisan
10h
Pain paysan
3hod.
Pain aux graines de lin
1h 30min
Petits pains au seigle
12hod.
Pain croustillant
1h
Pain bis en cocotte
2 Std. 25 Min