Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Prépâte avec ébouillantage
- 120 g de farine de pur épeautre, complète
- 180 g d'eau chaude
Pâte à pain et finition
- 300 g de farine blanche d'épeautre
- 1 ½ c. à café de sel
- ½ cube de levure boulangère fraîche, émiettée
- 200 g d'eau
- un peu de farine blanche d'épeautre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 520.3 kJ / 123.3 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 23.1 g
- Yağ
- 0.8 g
Alternatif tarifler
Pain de campagne
3h 45 min
Pain d'épeautre aux graines
6 Std. 10 Min
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Pain rustique
2 godz.
Pain de campagne
2 godz.
Pain d'épeautre et de blé
12h
Pain d’épeautre aux noisettes
2hod. 50min
Pain de seigle valaisan
10 Std.
Pain croustillant
1 godz.
Pain d'Halloween
3 godz. 15 min
Pain paysan
3h
Mon pain de campagne maison
4 Std. 40 Min