Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 branche de céleri, en petits dés
- 1 oignon, en lamelles
- 1 carotte, en dés
- 500 g d'épaule d'agneau désossée, en cubes
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de ras el-hanout
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de tomates concassées en conserve
- 1000 g d'eau
- 200 g de pois chiches cuits
- ½ bouquet de coriandre fraîche, effeuillé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1840 kJ / 443 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain express au sésame
1 godz. 15 min
Burger de bœuf et champignons au four
Değerlendirme yok
Nuage au chocolat
45min
Pides aux trois fromages
1 godz. 40 min
Sauce fromagère
30min
Minitartelettes à la pomme, pistache et cannelle
1 godz. 40 min
Pâtes à l'encre de seiche, crevettes et sauce crémée au safran
1 godz. 15 min
Crêpes aux mille trous
1 godz. 10 min
Sauce au fromage
20min
Soda bread irlandais alias le pain paresseux
35min
Sauce aux champignons
30min
Kalb el louz (gâteau de semoule au sirop de fleur d’oranger)
13h 10min