Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 branche de céleri, en petits dés
- 1 oignon, en lamelles
- 1 carotte, en dés
- 500 g d'épaule d'agneau désossée, en cubes
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de ras el-hanout
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de tomates concassées en conserve
- 1000 g d'eau
- 200 g de pois chiches cuits
- ½ bouquet de coriandre fraîche, effeuillé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1840 kJ / 443 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain semoule
2 Std.
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50 Min
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2hod. 30min
Taktouka (salade de tomates et poivrons confits)
35min
Rghayef dial l'feran (crêpes feuilletées farcies)
1h 55min
Gratin de pomme de terre aux cèpes
1h 20min
Café à l'amande
25min
Pancake au sirop d'érable (USA)
30min
Chorba freekeh
1h
Gâteau à la fleur d'oranger et amandes
55 Min
Couscous d'agneau aux légumes verts
1h 5min
Chorba tunisienne
45 Min