Cihazlar ve Aksesuarlar
烧椒牛肉
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
4 人份
Malzemeler
-
牛里脊 切片300 克
-
生抽50 克
-
蚝油50 克
-
蛋清1 颗
-
水520 克
-
红薯淀粉10 克
-
油40 克
-
新鲜二荆条 切5厘米段250 克
-
蒜头12 瓣
-
醋20 克
-
白砂糖10 克
-
金针菇150 克
-
花椒2 小撮
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
867.5 mg
Protein
20.7 g
Kalori
1167 kJ /
278.9 kcal
Yağ
16.3 g
Lif
1.9 g
Doymuş Yağ
4.1 g
Karbonhidrat
15.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
家常秋味
5 Tarif
Çin
Çin