烧椒牛肉

烧椒牛肉

5.0 4 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
4 人份

Malzemeler

  • 牛里脊 切片
    300 克
  • 生抽
    50 克
  • 蚝油
    50 克
  • 蛋清
    1 颗
  • 520 克
  • 红薯淀粉
    10 克
  • 40 克
  • 新鲜二荆条 切5厘米段
    250 克
  • 蒜头
    12 瓣
  • 20 克
  • 白砂糖
    10 克
  • 金针菇
    150 克
  • 花椒
    2 小撮

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 867.5 mg
Protein 20.7 g
Kalori 1167 kJ / 278.9 kcal
Yağ 16.3 g
Lif 1.9 g
Doymuş Yağ 4.1 g
Karbonhidrat 15.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...