Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1440 克 水
- 300 克 米 ,洗净后沥干水分
- 60 克 大白菜 ,切块 (2厘米)
- 100 克 洋葱 , 切丝 (2 毫米)
- 40 克 胡萝卜 , 切丝 (2 毫米)
- 4 片 昆布 (每片约2厘米)
- 10 - 12 个 新鲜的明虾仁 ,去肠泥 (约170 克)
-
300
克 新鲜蛤蜊 ,把壳刷净
veya 300 克 新鲜青口,洗净 - 250 克 生鱿鱼圈
- 75 克 和风酱油 (见要诀)
-
60
克 日本清酒
veya 60 克 米酒 - 1 茶匙 盐
- 2 茶匙 纯芝麻油 (10 克)
- 80 克 味噌
- 5 小撮 海带芽 ,干
- 200 克 嫩豆腐 ,切块 (1.5 厘米)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2015 kJ / 478 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 71 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 1.8 g