Cihazlar ve Aksesuarlar
清蒸大闸蟹
Hazırlık 5 dk
Toplam 40 dk
8 人份
Malzemeler
-
姜 切块40 克
-
细砂糖40 克
-
香醋60 克
-
水 蒸煮用600 克
-
大闸蟹 (每个约150克左右),活的,洗刷干净,捆扎好8 个
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
141.4 mg
Protein
11.2 g
Kalori
372 kJ /
89 kcal
Yağ
1.7 g
Lif
0.1 g
Doymuş Yağ
0.3 g
Karbonhidrat
7.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
地道中国菜:秋天的成熟
10 Tarif
Çin
Çin