Cihazlar ve Aksesuarlar
葱香豆芽牛肉
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
牛肉 牛里脊片300 克
-
生抽20 克
-
蚝油20 克
-
玉米淀粉5 克
-
水1400 克
-
绿豆芽 洗净沥干150 克
-
葱 切丝3 - 4 根
-
生抽 根据个人口味调节1 汤匙
-
油20 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
520.3 mg
Protein
18.3 g
Kalori
687.9 kJ /
164.4 kcal
Yağ
8.8 g
Lif
0.9 g
Doymuş Yağ
2.2 g
Karbonhidrat
4.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
快手晚餐
5 Tarif
Çin
Çin