葱香豆芽牛肉

葱香豆芽牛肉

3.4 5 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 人份

Malzemeler

  • 牛肉 牛里脊片
    300 克
  • 生抽
    20 克
  • 蚝油
    20 克
  • 玉米淀粉
    5 克
  • 1400 克
  • 绿豆芽 洗净沥干
    150 克
  • 切丝
    3 - 4 根
  • 生抽 根据个人口味调节
    1 汤匙
  • 20 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 520.3 mg
Protein 18.3 g
Kalori 687.9 kJ / 164.4 kcal
Yağ 8.8 g
Lif 0.9 g
Doymuş Yağ 2.2 g
Karbonhidrat 4.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...