Low Meat Cannelloni mit Mangold

4.5 34 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 30 dk
6 Portionen

Malzemeler

Füllung
  • Knoblauchzehen
    2 - 3
  • Sellerie in Stücken (4 cm)
    360 g
  • Möhren in Stücken (4 cm)
    100 g
  • Zwiebeln halbiert
    200 g
  • Wasser
    50 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Schmelzkäse
    100 g
  • Haferflocken, kernig
    100 g
  • Rinderhackfleisch zerzupft
    150 g
  • Kräuter der Provence
    2 TL
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer
    1 TL
  • Zucker
    1 TL
Béchamel
  • Parmesan in Stücken (3 cm)
    100 g
  • Petersilie grob gehackt
    20 g
  • Butter in Stücken
    100 g
  • Milch
    900 g
  • Weizenmehl Type 405
    85 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Muskat
    ½ TL
Fertigstellung
  • Mangold entstrunkt, grob gehackt
    200 g
  • Mozzarella abgetropft, gezupft
    125 g
  • Cannelloni
    300 g

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 1923 mg
Protein 33 g
Kalori 3102 kJ / 741 kcal
Yağ 51 g
Lif 4.3 g
Doymuş Yağ 26 g
Karbonhidrat 39 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...