
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fleischsauce
- 2 Knoblauchzehen
- 100 g Sellerie in Stücken (2 cm)
- 120 g Zwiebeln halbiert
- 30 g Öl
- 300 - 350 g Rinderhackfleisch grob zerzupft
-
50
g Weißwein, trocken
veya 50 g Apfelsaft - 100 g Sahne
- 200 g Schmelzkäse
- 2 - 3 TL Kräuter der Provence
- 2 Lorbeerblätter
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Zucker (isteğe bağlı)
-
200
g Rinderfond
veya 200 g Gemüsefond
Béchamel
- 100 g Parmesan
- 100 g Bärlauch grob gehackt
- 100 g Butter in Stücken
- 900 g Milch
- 85 g Mehl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Muskat
- 20 g Petersilie mit Stielen, grob gehackt
- 40 g Spinatblätter, frisch grob gehackt
Fertigstellung
- 350 - 400 g Lasagneplatten
- 100 g Mozzarella zerzupft
- 120 g Spinatblätter, frisch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1106 kcal / 4628 kJ
- Protein
- 47 g
- Yağ
- 65 g
- Karbonhidrat
- 80 g
- Lif
- 4.3 g
- Doymuş Yağ
- 35 g
- Sodyum
- 1539 mg