Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa prévia
- 45 g farinha de trigo sarraceno
- 30 g farinha de arroz
- 85 g água
- 10 g fermento de padeiro fresco
Massa
- 2 c. chá de azeite p/ untar
- 500 g água
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 20 g psyllium husk
- 500 g mistura de farinha para pão sem glúten
- 1 c. chá de sal
- 1 c. sopa de leite p/ pincelar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fatia
- Kalori
- 983.1 kJ / 235 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 48.7 g
- Yağ
- 1.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 515.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de forma sem glúten
1 Std. 15 Min
Pão sem glúten
3 Std. 20 Min
Muffins de milho e cheddar sem glutén
45 Min
Piza caprese sem glúten
1h 25 min
Pão de amêndoas low carb sem glúten
1 Std. 30 Min
Leite de Amêndoas
Değerlendirme yok
Pão de arroz sem glúten
1 Std. 30 Min
Brownies sem glúten
30 min
Pão de batata sem glúten
2 godz. 30 min
Pão brioche sem glúten
2 Std. 50 Min
Manteiga vegan
2 Std.
Rochedos de aveia, coco e mel
25 min