Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa prévia
- 45 g farinha de trigo sarraceno
- 30 g farinha de arroz
- 85 g água
- 10 g fermento de padeiro fresco
Massa
- 2 c. chá de azeite p/ untar
- 500 g água
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 20 g psyllium husk
- 500 g mistura de farinha para pão sem glúten
- 1 c. chá de sal
- 1 c. sopa de leite p/ pincelar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fatia
- Kalori
- 983.1 kJ / 235 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 48.7 g
- Yağ
- 1.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 515.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crepes sem glúten
20 min
Atum com pasta de pimento e amêndoa
8 godz.
Pão de batata sem glúten
2h 30min
Pão brioche sem glúten
2h 50min
Palitos de laranja e chocolate sem glúten
1h 15min
Pão chalá vegan
2h 30min
Tapas de patê de beringela
Değerlendirme yok
Caril de frango e espargos thai
1h 15min
Pão de forma sem glúten
1h 15min
Pão alentejano
3sa 20 dk
Pão proteico
9 Std.
Pão de cenoura
1h 40min