Cihazlar ve Aksesuarlar
Kabak Burguları Eşliğinde Fırında Somon
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
kabak uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş800 g
-
somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri yakl. 150-200 g)4
-
limon (yarım limonun suyu, kalan limon 0.5 cm kalınlığında dilimlenmiş ve her dilim 2-3 parçaya bölünmüş)1
-
tuz½ tk
-
maydanoz, taze parçalara bölünmüş (3 cm), süslemek için ekstra maydanoz20 g
-
diş sarımsak4
-
kurutulmuş domates (yağda), yağı süzülmüş (yağını ayırın)100 g
-
pul biber (isteğe bağlı)¼ tk
-
su500 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
469.7 mg
Protein
36.6 g
Kalori
2030.4 kJ /
485.3 kcal
Yağ
28.4 g
Lif
5.7 g
Doymuş Yağ
5.8 g
Karbonhidrat
22.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Spiral Kesme Aparatı
10 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Ördek Göğsü, Kereviz Püresi ve Kırmızı Lahana Sosu
Değerlendirme yok
Biberli Bonfile Küpleri
30 dk
Karamelize Elmalar
15 dk
Sebzeli Karides
40 dk
Rozbif
5sa 30 dk
Bol Pirinçli Tavuklu Sebzeli Yemek
30 dk
Buharda Pişmiş Patates ve Çipuralar
35 dk
Turna Yemişli ve Bademli Tavuk Salatası
15 dk
Kereviz Saplı Shot
5 dk
Hindistan Cevizli Toplar
25 dk
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1sa
Buharda Pişmiş Somon
30 dk