
Cihazlar ve Aksesuarlar
Kabak Burguları Eşliğinde Fırında Somon
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
kabak uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş800 g
-
somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri yakl. 150-200 g)4
-
limon (yarım limonun suyu, kalan limon 0.5 cm kalınlığında dilimlenmiş ve her dilim 2-3 parçaya bölünmüş)1
-
tuz½ tk
-
maydanoz, taze parçalara bölünmüş (3 cm), süslemek için ekstra maydanoz20 g
-
diş sarımsak4
-
kurutulmuş domates (yağda), yağı süzülmüş (yağını ayırın)100 g
-
pul biber (isteğe bağlı)¼ tk
-
su500 g
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
485.3 kcal /
2030.4 kJ
Protein
36.6 g
Yağ
28.4 g
Karbonhidrat
22.6 g
Lif
5.7 g
Doymuş Yağ
5.8 g
Sodyum
469.7 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Spiral Kesme Aparatı
10 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Gün Batımı Mokteyli
Değerlendirme yok
Sotelenmiş Karışık Sebzeler
30 dk
Sotelenmiş Biberler (100 g)
15 dk
Sotelenmiş Biber ve Soğan
25 dk
Sotelenmiş Havuç (400 g)
20 dk
Vejetaryen Pizza
Değerlendirme yok
Tavuklu Buddha Bowl
1sa
Buharda pişmiş karides
15 dk
Karidesli Şehriye Çorbası
40 dk
Salatalık Çorbası ve Karides Çöp Şiş
35 dk
Soslu Tavuk ve Kuskus, Ispanaklı Sufle
Değerlendirme yok
Buharda Pişmiş Somon
30 dk