Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g kabak uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
- 4 somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri yakl. 150-200 g)
- 1 limon (yarım limonun suyu, kalan limon 0.5 cm kalınlığında dilimlenmiş ve her dilim 2-3 parçaya bölünmüş)
- ½ tk tuz
- 20 g maydanoz, taze, parçalara bölünmüş (3 cm), süslemek için ekstra maydanoz
- 4 diş sarımsak
- 100 g kurutulmuş domates (yağda), yağı süzülmüş (yağını ayırın)
- ¼ tk pul biber (isteğe bağlı)
- 500 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2030.4 kJ / 485.3 kcal
- Protein
- 36.6 g
- Karbonhidrat
- 22.6 g
- Yağ
- 28.4 g
- Doymuş Yağ
- 5.8 g
- Lif
- 5.7 g
- Sodyum
- 469.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Elma, Havuç ve Zencefilli Mokteyl
10 Min
Biberiye ve Yaban Mersinli Mokteyl
10 Min
Pesto Soslu Makarna Salatası
35 Min
Karışık Sebze Eşliğinde Kayısı, Fındık ve Beyaz Peynirli İnce Bulgur
1 Std. 15 Min
Semizotu Yemeği
1 Std. 5 Min
Haşlanmış Patates
35 Min
Karnabahar Pilavı
10 Min
Avokado ve Yumurtalı Mini Ispanak Salatası
30 Min
Limon Soslu ve Karidesli Çiğ Kabak Spiralleri
Değerlendirme yok
Fresa Colada Mokteyl
5 Min
Çikolatalı Kremalı Armut Spagetti
Değerlendirme yok
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 5 Min