Cihazlar ve Aksesuarlar
Kabak Burguları Eşliğinde Fırında Somon
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
kabak uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş800 g
-
somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri yakl. 150-200 g)4
-
limon (yarım limonun suyu, kalan limon 0.5 cm kalınlığında dilimlenmiş ve her dilim 2-3 parçaya bölünmüş)1
-
tuz½ tk
-
maydanoz, taze parçalara bölünmüş (3 cm), süslemek için ekstra maydanoz20 g
-
diş sarımsak4
-
kurutulmuş domates (yağda), yağı süzülmüş (yağını ayırın)100 g
-
pul biber (isteğe bağlı)¼ tk
-
su500 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
469.7 mg
Protein
36.6 g
Kalori
2030.4 kJ /
485.3 kcal
Yağ
28.4 g
Lif
5.7 g
Doymuş Yağ
5.8 g
Karbonhidrat
22.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Spiral Kesme Aparatı
10 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Kişnişli Karidesli Omlet
35 dk
Kapari, Zeytin ve Domates Soslu Spagetti
25 dk
Frambuaz ve Fesleğenli Sangria
40 dk
Sotelenmiş Ananas
20 dk
Düşük Karbonhidratlı Tavuk Tabanlı Pizza
1sa
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 dk
Yulaf, Muz ve Süt Lapası
15 dk
Ton Balıklı Sebze Noodle
Değerlendirme yok
Yumurta Salatalı Sandviç
25 dk
Yaban Mersini ve Zencefilli Kahvaltılık Smoothie
10 dk
Mozzarella Peynirli ve Domatesli Omlet
30 dk
Mayasız, Yumurtalı, Pratik Yulaf Ekmeği
1sa 10 dk