![Pasta fresca sin gluten Pasta fresca sin gluten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E3A37541-0C44-4255-AB6D-2551CE46F33E/Derivates/9383D0F2-D1A3-4368-B181-E14F73C00251.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de agua
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada rasa de sal (y algo más para hervir la pasta)
- 2 huevos (M)
- 300 g de harina sin gluten Farina Schär®
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1350 kJ / 322 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 37.9 g
- Yağ
- 17.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.7 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 1288.3 mg
Alternatif tarifler
Pan de molde sin gluten
14ωρ.
Baguetinas de cerveza (sin gluten)
14ωρ.
Lasaña sin gluten
2 Std.
Pasta choux y crema pastelera (sin gluten)
2 Std. 15 Min
Pan de brioche sin gluten
2 godz. 50 min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1j
Croquetas con harina comercial (sin gluten)
5h
Magdalenas de limón (sin gluten)
1 Std. 15 Min
Salsa bechamel y derivadas (sin gluten)
10 min
Pan exprés sin gluten
1j
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 godz. 50 min
Crêpes sin gluten
45min